06-10160680

info@rebalancecoaching.nl

Top

Voedingsadvies

Wat je eet heeft veel invloed op hoe je je voelt en is samen met meer bewegen de beste strategie om je beter te voelen en om gewicht te verliezen. Gezonde voeding is de laatste jaren veel in het nieuws en er zijn vele verschillende diëten op de markt. Zo heb je diëten extreem laag in koolhydraten, calorieën en vet. Onze aanpak bij Rebalance Coaching is anders dan het voorschotelen van een standaard dieet. Wij richten ons op een gebalanceerd voedingspatroon dat is aangepast op de persoon.

 

Uit eigen ervaring en ervaring uit de praktijk weten wij dat het langdurig volgen van de eerdergenoemde diëten enorm lastig is voor de meeste personen. Hierom richt Rebalance Coaching zich op het stap voor stap doorvoeren van kleine wijzigingen in uw huidige voedingspatroon. Op deze manier kunnen er op de lange termijn grote resultaten worden geboekt en kan de overstap naar een gezonde levensstijl worden gemaakt. Het vervangen van de slechte gewoonten door goede gewoonten is niet alleen essentieel om gewicht te verliezen, maar ook om op dit gewicht te blijven op de lange termijn.

 

 

Wil je graag wat extra kilo’s verliezen of wil je je gezonder voelen en de overgang maken naar een gezond voedingspatroon? Dan kunnen wij je wellicht helpen.

Werkwijze

Tijdens het eerste consult maken we kennis en bespreken we uitgebreid wat je wensen zijn en wat je hoopt te bereiken, wat zijn je doelen?
Daarnaast zullen er gegevens verzameld worden die van invloed kunnen zijn op het behalen van je doelen (zoals huidig voedingspatroon, sport, stress, werk, slaappatroon,etc.) en zullen we diverse metingen doen.
Aan de hand van jouw wensen en gegevens wordt er vervolgens een concreet behandelplan opgesteld en maken we vervolgafspraken.

Vervolgconsult(en)

Tijdens de vervolgconsult(en) wordt de voortgang van de afgelopen periode besproken. Aan de hand van de gestelde doelen wordt gekeken of het juiste resultaat behaald is. Wanneer een bepaald doel niet behaald is, wordt er specifiek gekeken waarom dit zo is. Daarnaast wordt er ook gekeken naar oplossingen voor de volgende keer. Wanneer oude doelen behaald zijn, worden er nieuwe doelen voor de volgende periode gesteld.

Tarieven

Eerste consult         : € 45,00
Vervolgconsult(en): € 35,00

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen via het onderstaande formulier.