Top

Sportvasten

Wil je graag weer slank en vitaal worden en je 10 jaar jonger voelen? De 10-daagse sportvastenkuur activeert en traint je lichaam om vet te verbranden en zichzelf te vitaliseren. De sportvastenkuur is een methode die sporten en vasten combineert, waardoor er resultaten bereikt kunnen worden waarvoor je normaliter een lange tijd voor moet sporten.

Wat is sportvasten?

Sportvasten is een methode om gezonder, slanker en vitaler te worden door over te schakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit wordt bewerkstelligd door een combinatie van de traditionele natuurgeneeskundige vastenkuren met bepaalde trainingsvormen uit de sportleer. Hierdoor worden vrijwel alle (spier)cellen getraind om vet te gaan verbranden in plaats van suiker.

Make The Switch

Onder de professionele begeleiding van een gecertificeerd sportvastencoach wordt een persoonlijk sportvastenkuur samengesteld. Gedurende de kuur wordt met behulp van een urine- of bloedtest gemeten of er voldoende vet verbruikt wordt om de ‘metabole switch’ van suiker- naar vetverbranding te bewerkstelligen.

 

 

Deze switch zorgt voor enorme veranderingen in je lichaam. Denk hierbij aan sterk gewichtsverlies, het verdwijnen van koolhydraatverslaving, een toename van de lichaamsconditie en vitaliteit en een vermindering van het risico op allerlei ziekten. In een aantal dagen wordt de voedselinname afgebouwd om vervolgens 1, 2, of 3 dagen (afhankelijk van jouw conditie) te sapvasten en daarna in enkele dagen de voeding weer op te bouwen. Tijdens deze dagen sport je op een bepaalde manier zodat alle suikers in het lichaam opgebruikt worden.

Het Make The Switch pakket bestaat uit:

Een persoonlijk trainingsschema

Training is een belangrijk onderdeel van sportvasten. Trainingen met een juiste intensiteit zorgen ervoor dat de koolhydraatreserves in de spieren laag blijven en dat de verbrandingscapaciteit gestimuleerd wordt. Beiden helpen om de switch van de suikerverbranding naar de vetverbranding te maken. Tijdens het intakegesprek wordt er een trainingsvorm naar wensen van de cliënt gekozen. Dit kan o.a. een intervaltraining, circuittraining of duurtraining zijn.

Een op maat gemaakt voedingsschema

Voeding is een ander belangrijk onderdeel bij sportvasten. Een goed voedingspatroon tijdens de sportvastenkuur is niet alleen essentieel om de switch te maken naar de vetverbranding, maar ook om dit op een gezond mogelijke manier te doen. Tijdens de kuur wordt een voedingsschema gemaakt dat voor een optimale vetverbranding zorgt.

Een compleet voedingssupplementen pakket

Supplementen ondersteunen jouw lichaam tijdens het maken van de switch. De sportvasten supplementen voorkomen lichamelijke tekorten tijdens de afbouw- en sapvasten dagen. Daarnaast beschermen ze tegen spierafbraak. Verder zorgen ze ervoor, door het onderdrukken van je hongergevoel, dat je de 10-daagse Sportvastenkuur goed kunt volhouden. Het supplementen pakket bestaat uit:

 • Metabolic Switch: Het basissupplement van Sportvasten. Deze superjuice bevat een aminozurencomplex met polyfenolen. Polyfenolen zijn fruitextracten met een sterke antioxidant werking en stimuleren samen met de aminozuren de switch van suiker- naar vetverbranding.
 • Multi health complete: Dagelijkse aanvulling van belangrijke vitaminen en mineralen. Ondersteunt de spieren, het immuunsysteem en zorgt voor meer energie.
 • Omega Health: Extra onverzadigde visvetzuren met hoog gehalte EPA en DHA. Ondersteunt de vetverbranding.
 • CalMagZink: Calcium, magnesium en zink spelen een rol bij het behoud van sterke spieren en botten.
10-daagse persoonlijke begeleiding

Gedurende de sportvastenkuur word je begeleid door een persoonlijke coach met ruime ervaring op het gebied van sportvasten.

De resultaten van 30.000 Sportvasters:

3 tot 7 cm minder buikomvang

2 tot 6 kg gewichtsverlies

Verlaging van cholesterol en bloeddruk

Meer energie

Fitter gevoel

15% conditie verbetering

Keep The Switch

Tijdens de 10-daagse sportvastenkuur heeft je lichaam de metabole switch gemaakt van suiker- naar vetverbranding. Het Keep the Switch programma is ontworpen om deze switch in stand te houden en bestaat uit een 1 daagse en een 3 daagse sportvastenkuur. Door 1 à 2 x per week een 1-daagse kuur te doen of 1 à 2 x per maand een 3-daagse kuur, blijf je in de vetverbranding en wordt het ingetrainde effect van de 10-daagse sportvastenkuur gereactiveerd.

 • Make the Switch

 • €235,00

  • 10-daagse sportvastenkuur
 • Keep the Switch

 • Vanaf €34,95

  • 1 daagse en 3 daagse sportvastenkuren

Start nu met Sportvasten!

Meld je vrijblijvend aan via het onderstaande formulier