Top

Personal Pilates Training

Bij Personal Pilates Training krijg je individuele begeleiding waardoor het mogelijk is om in een zo kort mogelijke tijd je doelstelling (en) te bereiken. Door middel van de persoonlijke begeleiding leer je sneller de basisprincipes en technieken waardoor je eerder resultaat zult bereiken. Door de individuele begeleiding kan er specifiek getraind worden.

Voor wie

Voor iedereen die wil werken aan een gezond en sterk lichaam. De oefeningen kunnen worden aangepast aan jouw niveau en specifieke wensen of klachten.

Zoals:

Lage rugklachten

Nek- en schouderklachten

Zwangerschap

Werkwijze

Na een intakegesprek maken we een trainingsprogramma waarbij rekening wordt gehouden met jouw specifieke behoeftes en eventuele beperkingen. De training vindt plaats bij jou thuis, op de sportschool of een andere door jou gewenste locatie.

Mogelijkheden en Tarieven

Individuele Pilates Training € 65,00 per uur
Duo - of groepstrainingen (max. 4 pers.) : € 40,00 per persoon

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW
Het intakegesprek is gratis

De voordelen van Pilates:

Verbeterde lichaamshouding

Sterke en soepele wervelkolom

Vermindering van stress

Soepele gewrichten

Vermindering van chronische pijn

Een soepel en sterk lichaam

mkdf-team-image

Esther Pomp

Jouw trainer

Esther is een Pilates trainer met meer dan 15 jaar ervaring. Esther startte als deelneemster, werd gevraagd om instructrice en vervolgens Pilates Master Trainer te worden bij Achmea Health Center Nederland. Zij verzorgde de kwartaal trainingen aan de Pilates trainers, ontwikkelde nieuwe lessen en leidde nieuwe Pilates instructeurs op. Toen in 2015 Achmea Health Center als fitness keten stopte heeft Esther de Pilates Academy Nederland opgericht en is zij daarmee verder gegaan met haar grote passie Pilates.

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen via het onderstaande formulier.