06-10160680

info@rebalancecoaching.nl

Top

Mediation

Mediation is het oplossen van conflicten onder begeleiding van deskundige hulp. Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar en een specialist in de begeleiding van onderhandelingen. Samen met jou en de andere partij wordt opzoek gegaan naar een oplossing voor het probleem.

 

 

Is mediation voor mij geschikt?

 

Mediation is voor jou geschikt wanneer jij denkt er met deskundige hulp uit te komen en als beide partijen hieraan mee willen werken. Bij mediation wordt er gezocht naar een oplossing die voor beiden aanvaardbaar is. Wanneer beide partijen bereidbaar zijn om naar een oplossing te zoeken, heeft mediation kans van slagen.

 

 

De voordelen van mediation

 

Een conflict kan veel stress, tijd en geld met zich meebrengen. Mediation kan ervoor zorgen dat een conflict wordt opgelost, voordat deze voor de rechter komt. Daarom is mediation vaak goedkoper. Uit doorlopend eigen onderzoek van de Raad bij rechtbanken en het Juridisch Loket blijkt, dat in tweederde van de gevallen mediation binnen vijftien weken is afgerond. In ruim driekwart van de gevallen zijn beide partijen tevreden met de afloop.

Werkwijze

In een eerste vrijblijvend gesprek zal worden besproken wat de vraag van jou / jullie is en op welke wijze wij daarbij kunnen helpen. Het traject is maatwerk en zal op jouw of jullie wensen worden afgestemd.

Tarieven

€ 135,00 per uur (of in geval van toevoeging alleen een eigen bijdrage)

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen via het onderstaande formulier.